Karklės festivalis grįš?

Karklės festivalis grįš?

Festivalio „Karklė Live Music Beach" organizatoriai skelbia, jog šiemet rugpjūtį festivalis vis dėlto įvyks. Žadama, jog galios ir anksčiau pirkti bilietai.

„Atsirado nauji investuotojai, neabejingi Karklei ir čia vykstančiam festivaliui, kurie suformavo biudžetą, įnešė lėšas. Net jei šiemet nebūtų parduotas nė vienas bilietas, renginys vis tiek įvyks, nes iš anksto bus atsiskaityta tiek su techninio aptarnavimo įmonėmis, tiek su koncertuosiančiais atlikėjais. Sąskaitų apmokėjimas jau vyksta – tai gali patvirtinti tiek muzikantai, tiek pasirodymams reikalingą įrangą tiekiančios kompanijos", – pranešime teigė festivalio ilgametis vadovas Marius Tumšys.

Anksčiau Karklės festivalį organizavusi UAB „Renginių centras" savo veiklą sustabdė dėl didelių įsiskolinimų ir sankcijų. Naujųjų akcininkų, įsteigusių „Karklė Live Music Beach" toliau organizuosiančią įmonę „Renginiai LT" sprendimu, klaipėdietis M. Tumšys ir toliau lieka prie renginio vairo.

„Esame įsipareigoję padaryti viską, kad pernai bilietus įsigiję žmonės galėtų atvykti į šių metų arba 2018-aisiais vyksiantį renginį ant jūros kranto", – pabrėžė M.Tumšys.

Organizatoriaus teigimu, jau gautas preliminarus Klaipėdos miesto savivaldybės leidimas organizuoti šį renginį 2017-2019 metais, iš naujo užmegztas dialogas bei pelnytas Karklės bendruomenės palankumas bei parama iniciatyvai.

Visgi patys festivalio organizatoriai teigia, jog susigrąžinti festivalio gerbėjų pasitikėjimą bus sunku.

Organizatoriai skelbia, kad nuo vasario 20 d. kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 13 iki 16 val.  prie telefono (+370 681 35075) ir renginio „Facebook" paskyros budėsiantys savanoriai konsultuos besikreipiančius dėl bilietų ir kitais klausimais.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder