Kalotės gyventojai vargsta be elektros

Kalotės gyventojai vargsta be elektros

”Jau kelintą parą sėdime be normalaus elektros tiekimo. Namuose – nei vandens, nei šilumos, nei šviesos”, - skundėsi šeštadienio rytą į redakciją paskabinęs Naujosios Kalotės gyventojas ponas Igoris.

Vyriškis sakė, jog be elektros su pertraukomis vargsta visas kvartalas, besidriekiantis  nuo Kretingalės gatvės link Palangos.

Anot kalotiškio, gyventojai VST darbuotojų buvo įspėti, jog elektros nebus lapkričio 4,5 ir 8 dienomis dienos metu.

“Tačiau eletros nebuvo ir naktmis, o dabar jau visą parą sėdime be elektros. Namuose – maži vaikai, tai šilumą palaikome kūrendami židinį. Nei valgyti išsivirti, nei arbatos užsikaisti. Elektrikai kalba, kad tik sekmadienį atnaujins elektros tiekimą. Tačiau nežinia, ar taip bus. Šįryt, mačiau, buvo atvažiavę prie pastoties gal tris kartus, bet nieko nedaro, pasikalbėję išsiskirsto”, - pasakojo gyventojas.

Jis skundėsi, kad elektros tiekimas šiame Naujosios Kalotės kvartale sutrinka dažnai. Dėl to, anot pono Igorio, kalotiškiai jau yra patyrę nuostolių: genda šaldytuvai, kompiuteriai, kita buities technika.

“Ką nors žinotumėme, kokie gedimai, gal galėtumėme prisidėti patys lėšomis, kad tokių avarijų nebūtų, bet esame laikomi nežinioje, niekas mūsų neinformuoja. Prisiskambinti VST Gargždų skyriaus viršininkams irgi neįmanoma, telefonų numeriai slepiami”, - piktinosi vyriškis.

Paskambinus į VST Gargždų skyriaus disepečerinę, išties niekas neatsiliepė, ir šiandien nepavyko sužinoti, dėl kokių gedimų visas Naujosios Kalotės kvartalas jau kelintą parą laikomas be pastovaus elektros tiekimo.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder