Ką gero padarė miesto valdžia?

Ką gero padarė miesto valdžia?

Kovo mėnesį įpusės šios sudėties Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos kadencija. Kviečiame "Vakarų ekspreso" skaitytojus pateikti savo nuomonę ir išvardinti, ką gero klaipėdiečiams padarė dabar miesto vairą laikantys politikai.

Prieš rinkimus daugelis politikų žada rinkėjams aukso kalnus. Ne išimtis ir klaipėdiečiai. Buvo tokių, kurie žadėjo gyvenimą kaip Amsterdame. Kitų manymu, svarbesnių reikalų nėra, kaip užlopyti duobes klaipėdiečių kiemuose. Treti mušėsi į krūtinę ir kartojo, kad Klaipėda be universalios arenos - miestas be ateities. Dabar rožine ateitimi vadinamas baseinas. Ketvirti kartojo, kad miestui būtina sugrąžinti jūrinę dvasią, o penkti žadėjo pradėti daugiabučių renovaciją.

Po dvejų miesto valdymo metų norėtume išgirsti ir klaipėdiečių požiūrį į savo deleguotus politikus. Prašome skaitytojus išvardinti, jų manymu, svarbiausius miesto valdžios darbus, kuriuos šie atliko bendruomenės labui, kurių dėka gyventi Klaipėdoje tapo lengviau, smagiau ir jaukiau.

Primename - laukiame tik pozityvios informacijos.

Beje, "Vakarų ekspresas" klausimus, ką jie gero nuveikė miesto ir miestiečių labui, išsiuntė ir patiems savivaldybės Tarybos nariams. Gautus politikų atsakymus bei klaipėdiečių nuomonę apibendrinsime ir paskelbsime.

Savo nuomonę siųskite el. paštu [email protected] arba paprastu paštu adresu M. Mažvydo al. 3, Klaipėda, galite ir atnešti tiesiai į redakciją.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder