Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras koordinavo traumą Kuršių mariose patyrusio asmens gelbėjimo operaciją

Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras koordinavo traumą Kuršių mariose patyrusio asmens gelbėjimo operaciją

Birželio 30 dieną Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras koordinavo Kuršių mariose nukentėjusio asmens transportavimo į gydymo įstaigą operaciją.

18 val. 36 min. Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras iš Bendrojo pagalbos centro gavo pranešimą, kad Kuršių mariose šiauriau Pervalkos nuo laivo į vandenį įšokęs žmogus galva trenkėsi į dugną, o įštraukus į krantą minėtas žmogus, 30 metų amžiaus, Jurbarko gyventojas, kalbėjo, judino rankas, bet nejautė kojų.

Į įvykio vietą išvykę greitosios medicinos pagalbos medikai per smėlio kopas automobiliu pasiekti įvykio vietos negalėjo ir įtarę stuburo lūžimą pranešė, kad sužaloto žmogaus per kopas pernešti iki greitosios pagalbos automobilio negalės.

Koordinuojant Jūrų gelbėjimo koordinavimo centrui į įvykio vietą iš Klaipėdos buvo išsiustas Valstybės sienos apsaugos tarnybos pakrančių apsaugos rinktinės kateris "Bumeranger 020", kuriuo nukentėjusysis buvo transportuotas iki Juodkrantėje esančios krantinės.

20 val. 52 min. Juodkrantėje nukentėjusysis buvo perkeltas iš katerio "Bumeranger 020" į greitosios pagalbos automobilį ir pervežtas į gydymo įstaigą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder