Į pirtį - ant jūros kranto

Į pirtį - ant jūros kranto

Ketvirtus metus iš eilės palangiškiai kviečia į pirties ir SPA festivalį "Gintarinė baltija" - pasilepinti pirties malonumais, pasivanoti ar nusipirkti įvairių reikmenų šiai pramogai buvo galima paplūdimyje bei J. Basanavičiaus gatvėje.

Iki rytojaus truksianti šventę spėjo nustebinti ne vieną čia apsilankiusį poilsiautoją - prie jūros kranto išstatytotose mobiliuose pirtyse kaitinęsi žmonės iš jų šmirkštelėdavo į ne ką mažiau įkaitusią jūrą. Lankytojai galėtojo ne tik išbandyti įvairias pirties bei SPA procedūras, bet ir pasilepinti tiek egzotiškomis, tiek tradicinėmis lietuviškomis grožio ir sveikatos procedūromis, išbandyti jogos treniruotes, sužinoti, kaip pirties ir grožio procedūrose naudojamas gintaras, kvapai. Nepabūgę čia pat galėjo pasimėgauti Lietuvos ir užsienio masažuotojų paslaugomis.

Šiandien festivalyje vyksta ir pirmąkart organizuojama Tarptautinė pirties meistrų fiesta, o vakare - pirties Rasų šventė su saulės palydėjimu, laužais, baltiškomis pirties apeigomis ir maudynėmis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder