Į Palangą - tik aplinkiniais keliais

Į Palangą - tik aplinkiniais keliais

Norintiems pasiekti Palangą iki sekmadienio teks ieškoti aplinkinių kelių. Liepos 18-22 dienomis Palangos-Kretingos-Klaipėdos kelių sankirtoje vyks automobilių sporto renginys - "Omnitel" 1000 km lenktynės.

Nuo liepos 18 d. 14 val. iki liepos 22 d. 3 val. bus uždarytas kelias Klaipėda-Liepoja nuo posūkio į Nemirsetą iki sankirtos su keliu Šiauliai - Palanga, keliu Šiauliai - Palanga nuo Palangos miesto ribos iki Vydmantų gyvenvietės.

Numatytos apylankos:

į Palangą keliu Klaipėda - Liepoja bus galima atvykti pro Nemirsetą, Klaipėdos pl., važiuojant į Kretingą - Normantų sankryžoje pasukus iš kelio Klaipėda-Liepoja į kelią Klaipėda-Kretinga;

važiuojantiems nuo Liepojos ir iš Palangos į Kretingą, bus galima važiuoti keliu link Žibininkų k., toliau važiuojant link Rudaičių ir Kretingos arba ties posūkiu į Šventąją pasukti Darbėnų link. Atvažiuojantys nuo Kretingos pusės, turės važiuoti tais pačiais keliais, kaip ir važiuojantys Kretingos link.

Visais atvejais vairuotojai turės vadovautis laikinais kelio ženklais, nurodančiais apylankų kryptis, praneša policija.

Renginio metu automobilių statymas kelyje Klaipėda-Liepoja numatytas nuo posūkio į Nemirsetą iki trasos ribų. Palangos mieste automobilius bus galima statyti vadovaujantis kelio ženklais ir mieste esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder