Gavo leidimą Palangoje statyti „Marriott“

Gavo leidimą Palangoje statyti „Marriott“

UAB „Vastint Lithuania“ gavo viešbučio „Marriott“ Palangoje, buvusio „Jūratės“ baseino vietoje, statybos leidimą. 173 numerių „Marriott“ viešbučio su „SPA Vilnius“ sveikatingumo centru statybos darbus planuojama pradėti 2018 metų antrąjį ketvirtį.

Projekto operatorė artimiausiu metu skelbs viešbučio statybų generalinio rangovo atranką. Atitikus griežtus kokybės ir biudžeto reikalavimus, atranką tikimasi baigti per penkis mėnesius.

„Pasaulinio tinklo „Marriott“ viešbučio atėjimas į Palangą yra ir tarptautinis didžiausio Lietuvos kurorto pripažinimas. Labai svarbu, kad šis viešbutis teiks ne tik apgyvendinimo, maitinimo, pramogų, bet ir sveikatinimo paslaugas. Tai yra viena iš strateginių Palangos miesto vystymosi krypčių. Palangiškiams svarbu ir tai, kad planuojamame komplekse bus sukurta daugiau kaip du šimtai darbo vietų“, - sakė Palangos miesto savivaldybės meras Šarūnas Vaitkus.

„Šis projektas labai sudėtingas. Derinimo ir projektavimo darbai užtruko pusantrų metų, per kuriuos nuolat jautėme Palangos miesto savivaldybės paramą ir palaikymą. Tikime, kad mums pavyko suderinti operatoriaus „SPA Vilnius“ patirtį bei viziją, „Marriott“ reiklumą kokybei ir atnaujintą, modernią stilistiką su unikaliu Lietuvos pajūrio kraštovaizdžiu, ir projektas darniai įsilies į miesto architektūrą“, - sakė bendrovės generalinis direktorius Kęstutis Vedeckis.

Ties viešbučio projektu dirba architekto Algirdo Stripinio vadovaujama UAB „Uostamiesčio projektas“ grupė, o interjerą kuria Londone įsikūrusi „SparcStudio Design Consultants“, bendradarbiaudamos su tarptautine „Vastint“ architektų komanda bei „Marriott“ specialistais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder