Garsieji "Du gaideliai" priglaus ortopedus

Garsieji "Du gaideliai" priglaus ortopedus

Daugeliui klaipėdiečių nostalgiją keliantis buvusios vaikų kavinės "Du gaideliai" pastatas, įsikūręs M. Mažvydo al. 8, netrukus atgis. Tiesa, čia veiks ne kavinė vaikams, o dabar kitoje alėjos pusėje įsikūrusi parduotuvė "Ortopedijos technika".

Bendrovės "Ortopedijos technika" Klaipėdos filialo direktorius Vytautas Knoraitis pasakojo, jog parduotuvė jau daug metų vargsta dėl vietos trūkumo.

"Du gaideliai" - idealus variantas. Ne tik didesnės patalpos, bet ir lengvesnis persikraustymas, mat naujosios patalpos visai šalia. Buvusios patalpos greičiausiai bus išnuomotos, nes mums dviejų patalpų tikrai nereikia, lengvai sutilpsime ir naujosiose, daug didesnėse", - teigė bendrovės Klaipėdos filialo vadovas.

Anot V. Knoraičio, rekonstrukcija buvusiuose "Dviejuose gaideliuose" atliekama jau bemaž dvejus metus. Jau beveik visiškai sutvarkytas ir "Ortopedijos technikai" pritaikytas buvusios kavinės vidus. Naujam gyvenimui prikeltos iki tol buvusios plikos sienos, sutvarkyta šildymo sistema.

"Viską pradėjome nuo nulio", - sakė V. Knoraitis.

Šiuo metu pradėti ir pastato išorės tvarkymo darbai. Pasak V. Knoraičio, ji nebus keičiama, tiesiog atnaujinama. Parinktos netgi panašios fasado spalvos.

"Paprasčiausiai reikia viską atšviežinti, nes pastatas apleistas, daug metų netvarkytas", - pasakojo "Ortopedijos technikos" Klaipėdos filialo direktorius.

Planuojama, jog darbai galėtų būti baigti ir parduotuvė į naująsias patalpas persikels po mėnesio ar dviejų. V. Knoraičio teigimu, viskas labiausiai priklauso nuo oro. Jeigu ruduo bus gražus, darbai ilgai užtrukti neturėtų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder