Drevernos uosteliu domisi estai

Drevernos uosteliu domisi estai

Pagaliau atsirado norinčiųjų tapti Drevernos mažųjų laivų uostelio operatoriumi. Klaipėdos rajono savivaldybei septintąjį kartą paskelbus konkursą operatoriui parinkti, jame dalyvavo trys kandidatai - tarp jų ir estų įmonė.

Vis dėlto, anot rajono Savivaldybės Turto valdymo skyriaus vedėjo Audriaus Kampo, vieno iš trijų konkurso dalyvių kandidatūra bus atmesta, kadangi ji - ne juridinis, o fizinis asmuo.

"Juk čia slypi mokesčių mokėjimo, įdarbinimo ir kiti klausimai. O ką gali fizinis asmuo... Taigi vienas iš trijų atkris", - atskleidė A. Kampas.

Likusių dviejų įmonių įvardinti pašnekovas kol kas negalėjo, nes tai esą gali pažeisti konkurso konfidencialumą. Jis taip pat negalėjo pakomentuoti ir pasiūlymų turinio, kadangi vakar, atplėšus vokus, buvo tik patikrinta, ar yra visi reikalauti dokumentai ir ar jie tvarkingi.

Išnagrinėti pasiūlymus ir nuspręsti, kam suteikti galimybę tapti Drevernos mažųjų laivų uostelio operatoriumi, leidžiama per 30 dienų.

"Per tą laiką galbūt dar prašysime kai ką paaiškinti. O galbūt užteks to, ką turime", - sakė A. Kampas. Paklaustas, ar dokumentai atrodo tvarkingi, jis atsakė trumpai: "Įvairiai."

Savivaldybė surasti operatorių Drevernai tikisi jau nuo 2009 metų ir džiaugiasi, jog šį kartą (beje, ir pirmąsyk) atsirado net trys rimti interesantai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder