Atostogaujantis meras laiką leidžia su šeima

Atostogaujantis meras laiką leidžia su šeima

Beveik trijų savaičių atostogas trečiadienį pradėjęs Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas laiką leidžia su šeima, tačiau žada ranką laikyti ir ant miesto pulso.

"Vos prieš 15 minučių grįžau iš paplūdimio. Puikiai nusimaudžiau, todėl atostogų dvasią jau spėjau pajusti. Kelių savaičių atostogas turėjau jau seniai. Galbūt pernai. Šiemet esu spėjęs pailsėti tik kelias dienas. Nors turėjau išeiti atostogauti tik ateinantį pirmadienį, pavyko įkalbėti vicemerą Vytautą Čepą grįžti anksčiau. Mainais įsipareigojau per tas tris dienas perskaityti jo knygą", - juokavo miesto galva.

V. Grubliauskas pasakojo, jog per atostogas daugiausia dėmesio ketina skirti šeimai. Meras nesiruošia leistis į jokias tolimas keliones. Planuoja dviračiu apvažiuoti Klaipėdos apylinkes, galbūt paplaukioti baidarėmis.

Be to, miesto vadovas atostogas ketina išnaudoti ir pragmatiškiems reikalams - reikia suruošti vaikus rugsėjo 1-ajai.

"Kad ir kaip norisi ramiai paatostogauti, liekant Klaipėdoje tai beveik neįmanoma. Jau ketvirtadienį turiu dalyvauti viename renginyje. Matyt, kai neišvyksti į užsienį ar į tolimesnius Lietuvos kampelius, 100 procentų atsiriboti niekada nepavyksta. Bet aš to nebijau. Kitaip, matyt, ir nemokėčiau", - šypsojosi meras.

V. Grubliauskas į darbą ketina grįžti rugpjūčio 26 dieną.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder