Ar reikia Klaipėdai seniūnaičių?

Ar reikia Klaipėdai seniūnaičių?

Uostamiestyje prasideda seniūnaičių rinkimų kampanija. Ta proga asociacija „Mano miestas Klaipėda“  rengia viešą diskusiją, kurios tikslas paskatinti miestiečius aktyviau domėtis šio savivaldos instituto veikla.

Diskusijoje „Kodėl Klaipėdai reikia seniūnaičių?“ dalyvaus kadenciją baigiantys seniūnaičiai, komisijos rinkimams organizuoti pirmininkė, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova. Teisės aktų, susijusių su seniūnaitijomis ir jų vadovais, pokyčius pristatys savivaldybės Informavimo ir e.paslaugų skyriaus vedėja Vilija Venckutė-Palaitienė.

Seniūnaičių rinkimai Klaipėdoje vyks jau trečią kartą. Kadencijos laikotarpis – treji metai.

Asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ politikos grupės vadovo Elijaus Vainausko teigimu, dauguma miestiečių net nežino, ką veikia ir ką gali nuveikti seniūnaičiai, kaip jie gali padėti savo bendruomenei. „Vienas iš Asociacijos veiklos siekių yra skatinti miestiečių pilietiškumą, todėl manome, kad seniūnaičiai gali puikiai prisidėti prie šio tikslo įgyvendinimo, – sako E.Vainauskas. –  O tuos miesto gyventojus, kurie neabejingi savo gyvenamosios vietos bendruomenei ir nori kažką pakeisti, kviečiame kandidatuoti rinkimuose.“

Diskusija vyks kovo 14 dieną 17.30 val. Klaipėdos savivaldybės posėdžių salėje (Liepų g. 11).    

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder