Apdovanoti "Vakarų ekspreso" ir "Avitelos" konkurso nugalėtojai

Apdovanoti "Vakarų ekspreso" ir "Avitelos" konkurso nugalėtojai

Mieste, kuriame gyvename, dirbame ar mokomės, mes einame, bėgame ir, rodos, per dažnai pamirštame patį miestą. Koks jis? Kada jis miega, keliasi, prausiasi, ruošiasi? Kada jis grįžta namo ir nurimsta? Didžiausias buitinės elektronikos prekybos centras Vakarų Lietuvoje "Avitela" ir dienraštis "Vakarų ekspresas" kvietė klaipėdiečius į šiuos klausimus atsakyti nuotraukomis.

Atskleistos miesto nuotaikos, spalvos ir perspektyvos nustebino ir patyrusius fotografus, ir redakcijos žurnalistus.

Iš 10 daugiausia portalo VE.lt skaitytojų balsų surinkusių nuotraukų buvo išrinktos trys, kurų autoriai skelbimi konkurso nugalėtojais.

Pirmoji vieta atiteko Robertos Kluonytės nuotraukai. Merginai įteiktas pavasariška "Avitelos" dovana - fotoaparatas "Panasonic DSC FS16".

GRAŽIAUSIA nuotrauka pripažintas Robertos Kluonytės kūrinys.

"Aš čia gimiau ir užaugau, todėl jokių miesto trūkumų nematau, nepastebiu. Labiausiai man miestas patinka jau miegantis, kai uždegamos šviesos", - pasakojo konkurso laimėtoja.

Mergina tvirtino, kad tikrai labai gerai jaučiasi Klaipėdoje, tačiau planuoja išvykti pagyventi ir į kitus miestus, kad įgytų kitokios patirties.

"Visada stengiuosi dalyvauti daugelyje konkursų tik ne visada suspėju", - sakė gražiausia pripažintos nuotraukos autorė.

2 vieta atiteko Justinui Striškai. Jam įteiktas "Vakarų ekspreso" redakcijos prizas - knyga "Neregėta Lietuva", o "Avitela" šiam laimėtojui suteikė galimybę išspausdinti nuotrauką ant fotopopieriaus 40x60 cm formatu.

Justinas džiaugėsi Klaipėdos miesto geografine padėtimi, gamta - jūra ir smėlėtais bei kvepiančiais pušynais, esančiais visai čia pat, už miesto.

"Gera, kai vasarą visi atvažiuoja pas tave, o ne tu pas juos", - juokavo jis.

Labiausiai jam Klaipėda patinka ryte.

"Tada miestas švarus, gaivus ir šviesus, o svarbiausia ramus", - aiškino jis.

3 vietą laimėjo Marta Žvinklytė, tačiau atsiimti prizo ji kol kas neatvyko.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder