Antanas ir Daina Bosai atidarė poilsio ir pramogų kompleksą

Antanas ir Daina Bosai atidarė poilsio ir pramogų kompleksą

Verslininkas Antanas Bosas kartu su žmona Daina Karklėje atidarė viešbutį su  žvėrienos patiekalų restoranu ir vienintelį Lietuvoje medžioklės trofėjų muziejų.

Į oficialų poilsio ir pramogų komplekso „Gamtos perlas“ atidarymą atvyko gausus svečių būrys – vietos verslininkai ir politikai. Kol poilsio komplekso direktorė Daina Bosas pasitiko svečius, Antanas Bosas stojo prie puodų - gamino plovą pagal autentišką uzbekų receptą.

Svečiams vakarienę iš žvėrienos ir jūros gėrybių gamino ir virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius su komanda. Jis sudarė ir „Gamtos perlo“ restorano pagrindinį meniu.

Viešbutis ir restoranas Karklėje – sena A.Boso svajonė. Čia jau kelerius metus kelių šimtų hektarų plote veikė elnynas, ganosi ir daugiau laukinių gyvūnų.

Pajūrio regioniniame parke, netoli jūros, atidarytame viešbutyje įrengta 14 miegamųjų, 60 vietų pokylių salė, konferencijų salė 40 žmonių. Šalia įrengta vaikų žaidimų aikštelė, pirtis. Iš viso įkurtos 22 darbo vietos.

Kartu su „Gamtos perlu“ atvertas ir unikalus A.Boso medžioklės trofėjų muziejus. Jame, be elnių, briedžių, šernų iškamšų, galima pamatyti ir žirafą, raganosį bei dramblius.

A.Bosas medžioklės trofėjus pargabeno iš 8 šalių, jis teigė medžiojantis nuo 1982-ųjų.  Toks muziejus, anot šeimininkų, vienintelis Lietuvoje.

Į šį kompleksą investuoti beveik 4 mln. Lt, dalis – Europos sąjungos lėšų. Statybos pradėtos prieš metus.  

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder