Aktyviai tvarkomos duobėtos miesto gatvės

Aktyviai tvarkomos duobėtos miesto gatvės

Šiuo metu Klaipėdoje verda aktyvūs duobių lopymo darbai. Gatvių žaizdoms lopyti šiemet, kaip ir pernai, skirta 1,5 mln. litų.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, balandžio 8 d. pradėtos tvarkyti Šiaurinės miesto dalies gatvės. Užlopytos duobės Garažų, Pamario, Jūros gatvėse, Kruizinių laivų terminale, pajūrio aikštelėse. Bus tvarkomos ir Girulių bei Melnragės teritorijos, vėliau asfalto volai P. Lideikio gatve pajudės Šiaurės prospekto ir kitų miesto gatvių link.

Pietinės miesto dalies gatvės pradėtos tvarkyti balandžio 15 d. Sutvarkyta Naikupės gatvė, Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedas, šiuo metu tvarkomas pats Baltijos prospektas, vėliau bus judama į Taikos prospektą, Šilutės plentą ir kitas gatves. Bus tvarkomas ir visas Mogiliovo gatvės rajonas, kuriame danga yra itin duobėta.

150 tūkst. litų šiemet skirta ir kiemų duobių lopymui. Už šiuos pinigus visų duobėtų kiemų sutvarkyti nepavyks, tačiau bus užlopytos didžiausios piktžaizdės.

Pernai užlopyta apie 23 tūkst. kvadratinių metrų asfalto duobių. Šiemet ketinama apimti panašų plotą - apie 22 tūkst. kvadratinių metrų. Darbai vykdomi be sustojimo, pradžioje tvarkomos pagrindinės gatvės ir įvažiavimai, vėliau bus pereita prie šalutinių, ne taip dažnai naudojamų gatvių. Duobes lopo po vieną dviejų rangovų brigadą, tačiau pajėgas netrukus ketinama padidinti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder