Administratoriai žmonėms atrodo baisesni už žiurkes

Administratoriai žmonėms atrodo baisesni už žiurkes

Vieno Klaipėdos namo gyventojai jau antrą kartą šiemet privalo susimokėti, anot jų, kosmines sumas už graužikų naikinimą. Tačiau klaipėdiečiai labiau nepatenkinti administratoriais, o ne keturkojais parazitais.

Panevėžio gatvės 5 namo gyventojai paskutinėse administratoriaus - UAB "Paslaugos būstui" - sąskaitose už komunalines paslaugas išvydo atskiras eilutes. Jose - sumos, kurias reikia sumokėti už graužikų naikinimą.

Iš viso ši paslauga kainavo 800 litų, gyventojai ją privalo apmokėti ne lygiomis dalimis - kiekvieno iš 80 butų savininkams suma apskaičiuota pagal būsto plotą.

Tačiau dauguma mokėti nenori (bent jau taip sakė daugiabučio gyventojų atstove prisistačiusi moteris), juolab kad už žiurkių išnaikinimą panašią sumą suplojo praeitą pavasarį. Maža to, klaipėdiečiai teigę išsiaiškinę, kad smailiasnukių penktą dešimtį skaičiuojančiame pastate iš viso nėra.

"Kalbėjomės tarpusavyje, niekas jomis nesiskundžia. Tik vienas vyras pasakojo, kad savo namuose matęs pelę. Kyla įtarimas, kad kažkas čia ne taip.

Mes tas žiurkes vadiname auksinėmis. Juk per metus jos mūsų namui kainuoja 1,6 tūkst. litų", - pasakojo namo gyventoja Ada.

Anot jos, kol gyventojai negaus išsamių atsakymų, mokėti nesiruošia.

"Patys padaro landas graužikams"

Regina UZNIENĖ, UAB "Paslaugos būstui" direktorė

Šių metų rugsėjo 3 d. į administratorių kreipėsi gyventoja, jog atsirado pelių bute trečiame aukšte. Įmonės darbuotoja vyko į vietą patikrinti. Nustatyta, kad apgadinta vamzdyno izoliacija. Tai patvirtino, kad name buvo būtina naikinti graužikus.
Kai kurie namo gyventojai maitina benames kates ir stengiasi padaryti joms landas į rūsio patalpas. Per tas pačias landas į rūsį patenka ir graužikų. Žinia, gerai maitinami katinai graužikų tikrai negaudo.
Atkreipiame dėmesį, kad ateityje, gavę prašymą dėl graužikų naikinimo, informuosime kitus namo gyventojus ir tik tada kviesime graužikus naikinančios įmonės darbuotojus, kad atliktų darbus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder