62 kubai vandens – "iš oro"

62 kubai vandens – "iš oro"

Į "Vakarų ekspreso" redakciją paskambinusi Stefanija Š. pasakojo, jog gavusi sąskaitą už 62 kubus vandens, patyrė daug streso. Moteriai buvo atsiųsta 286 Lt sąskaita už vandenį, kurio ji nesunaudojo. "Klaipėdos vandenys" paaiškino, jog tai buvo paprasčiausia operatoriaus klaida.

„Niekada nevėlavau mokėti mokesčių, bet dabar ėmė ir sąskaitoje užrašė skaičius „iš lubų”. Nuėjau aiškintis, o man AB "Klaipėdos vandenys" darbuotoja pasakė eiti į prekybos centrą „Maximą“. Aš jos paklausiau, kuo čia dėtas prekybos centras, juk ten tik susimokėti reikia“,- pasakojo Stefanija. Moterį tiesiog papiktino toks darbuotojos pasiūlymas.

„Matė, kad nenurimsiu ir nenusileisiu, tai ištaisė įsivėlusią klaidą. Iš kur man dabar žinoti, jog kitą mėnesį neturėsiu panašių problemų ar įsiskolinimų“,- stebėjosi Stefanija, kuri liko įskaudinta, nes jos niekas net neatsiprašė.

AB „Klaipėdos vandenys“ pardavimų departamento direktorius Dangiras Aleksandrovas paaiškino, jog tai, kas atsitiko - žmogiška klaida. Anot jo, kai Stefanija deklaravo mokesčius, operatorius įvedė neteisingus parodymus, todėl sąskaita ir buvo išrašyta už 62 kubus vandens.

„Kadangi moteris ieškojo teisybės, patarėm išsiaiškinti „Maximoje“, kur ir buvo suklysta. Juk tai žmogiška, kiekvienas gali suklysti. Kai buvo pranešta apie neteisingus parodymus, juos anuliavome. Liepos mėnesio sąskaita bus tvarkinga“,- pasakojo D. Aleksandrovas.

Pardavimų departamento direktorius tokioms situacijoms spręsti nepasiūlė ypatingų sprendimo būdų, tiesiog dėl neaiškių didesnių sumų ir klaidų kreiptis į „Klaipėdos vandenis“.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder