"5 pėdutėms" aukcione surinkta per 1000 litų

"5 pėdutėms" aukcione surinkta per 1000 litų

Trečiadienį Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakultetas surengė aukcioną, kuriame buvo parduodami vaikų piešiniai, kuriuos padovanojo Klaipėdos miesto kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų internatinė mokykla. Visos surinktos lėšos - 1190 litų - bus skirtos gaisro nuniokotai gyvūnų globos įstaigai "5 pėdutės".

Aukcionas praėjo sėkmingai. Jau dėl pirmojo iš vienuolikos piešinių susikibta rimtai. Kaina nuo pradinės 50 litų šoktelėjo net iki 150. Jame buvo vaizduojamas liūtas. Ne ką mažesnio dėmesio susilaukė ir kiti piešiniai. Surinkti 1190 litų ir pinigai suaukoti į fakultete pastatytą aukų dėžutę bus panaudoti gyvūnų sterilizacijai.

Sveikatos mokslų fakultetas kiek anksčiau buvo surengęs Klaipėdos miesto kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų internatinės mokyklos vaikų darbų parodą. Šioje parodoje buvo atrinkti patys gražiausi darbai, jie buvo apdovanoti ir vėliau pateko į "5 pėdutėms" skirtą aukcioną. Aukciono organizatoriai džiaugėsi, jog vaikai mielai ir negailėdami sutiko savo gražiausius darbus tiesiog padovanoti, nelaukdami už juos jokio atlygio.

Gyvūnų prieglaudos steigėja taip pat negailėjo gražių žodžių tiek piešinius dovanojusiems vaikams, tiek atvykusiems į aukcioną. Jos manymu tai įrodo, jog yra ne tik gražiai kalbančių, bet ir realius darbus darančių žmonių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder