Neringos sporto mokykla minės 40-metį

Neringos sporto mokykla minės 40-metį

Prieš beveik pusę amžiaus, 1979 metų vasario 2-ąją, įkurta Neringos sporto mokykla. Mokykla, kurioje išaugo daug atvirų, drąsių, sportui neabejingų ir tiesiog nuostabių asmenybių.

Jų vertybinis pagrindas - sportinis meistriškumas, garbė ir draugystė - pelnė Neringai pripažinimą sportininkų bendruomenėje. Daugelis neringiškių sėkmingai atstovavo ir šiuo metu atstovauja Neringai nacionalinėse bei Lietuvai tarptautinėse buriavimo, orientavimosi, futbolo varžybose.

Ruošdamasi ypatingai šventei, Neringos sporto mokykla renka nuotraukas, susijusias su mokyklos buriavimo ir kitų sporto šakų istorija.

"Galbūt jūs turite nuotraukose įamžintų akimirkų iš mokyklos gyvenimo ir galėtumėte pasidalinti jomis su mumis?" - į gyventojus kreipiasi šios ugdymo įstaigos atstovai.

Nuotraukas iki sausio 15-osios galima tiesiog atnešti į Neringos sporto mokyklą (daugiau informacijos tel. +37065751972).

Neringos gyventojai ir svečiai kviečiami dalyvauti 40-ajai mokyklos sukakčiai paminėti skirtame renginyje, kuris sujungs įvairių sporto šakų mokinius - vaikų, tėvų ir senelių kartas, sportavusias Neringos sporto mokykloje. Renginys vyks 2019 m. vasario 2 d. 18 val. Nidos kultūros ir turizmo informacijos centre "Agila" (Taikos g.).

KVIEČIA. 40-ajai Neringos sporto mokyklos sukakčiai paminėti skirtame renginyje kviečiami dalyvauti Neringos gyventojai ir svečiai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder