Neringoje bus įrengti požeminiai komunalinių atliekų surinkimo konteineriai

Neringoje bus įrengti požeminiai komunalinių atliekų surinkimo konteineriai

Gal turite daug meilės širdyje ir galite pasidalinti ja su vaiku, kuriam labai jos trūksta? Gal galite priimti į namus ir širdį, priglausti ne tik mielą, besišypsantį, bet ir verkiantį ar pykstantį vaiką? Gal būtent Jūs galite tėvų globos netekusiam vaikui atverti namų duris, parodyti vertybes ir dalintis meile?

Nuo šiandienos, lapkričio 29-osios, iki gruodžio 21-osios uždaroma Purvynės gatvės atkarpa, numatant apylanką.

Tradiciniai Antikorupcijos dienai paminėti skirti renginiai - viktorina "Protų mūšis" ir plakatų bei piešinių konkursas.

Trisdešimt požeminių komunalinių atliekų surinkimo konteinerių aikštelių planuojama pastatyti 2018-2019 metais. Kurorto bendruomenė kviečiama susipažinti su preliminaria požeminių komunalinių atliekų surinkimo konteinerių išdėstymo Neringos savivaldybėje schema ir teikti pastabas.

Europos Sąjungos lėšomis finansuojamas projektas vykdomas siekiant plėsti ir tobulinti komunalinių atliekų surinkimo infrastruktūrą, sudaryti geresnes sąlygas gyventojams rūšiuoti atliekas, mažinti kurorto vizualinę taršą. Aikštelėse numatyta įrengti 5 m3 talpos mišrių komunalinių atliekų konteinerius, konteinerius plastikui, popieriui, 3 m3 talpos - stiklo atliekoms.

Pastabas dėl parengtos schemos galima pateikti el. paštu [email protected] nuo 2018 m. lapkričio 28 d. 8 val. iki 2018 m. gruodžio 4 d. 17 val.

Informaciją, kaip siūloma išdėstyti konteinerius, rasite Neringos savivaldybės administracijos patalpose (III aukšte) arba interneto svetainėje www.neringa.lt.

Konteineriai bus įrengti įgyvendinant Europos Sąjungos lėšomis iš dalies finansuojamą projektą pagal 2014-2020 m. ES fondų investicijų veiksmų programos 5 prioriteto "Aplinkosauga, gamtos išteklių darnus naudojimas ir prisitaikymas prie klimato kaitos" įgyvendinimo priemonės Nr. 05.2.1-APVA-R-008 "Komunalinių atliekų tvarkymo infrastruktūros plėtra", "Komunalinių atliekų tvarkymo infrastruktūros plėtra Klaipėdos miesto, Skuodo ir Kretingos rajonų bei Neringos savivaldybėse".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder