Neringa paminėjo 57-ąją sukaktį

Neringa paminėjo 57-ąją sukaktį

Aplankyti šventines programas parengusias įstaigas Juodkrantėje, Preiloje ir Nidoje kvietė iniciatyva "Kitokia Neringa". Gimtadienio šventei buvo ruošiamasi atsakingai - tad norintiesiems viską išvysti ir išgirsti teko skubėti. Parodos, lauko ekspozicijos, koncertai, vaišės, šokiai, klajonės po istorijas ir legendas - visa tai vyko šventinį penktadienio vakarą. Tradicinis "Kuršių kiemas" subūrė visą Neringos bendruomenę ir kaip visada nenuvylė vaišių gausa, aktyviomis veiklomis ir bendravimu. Begalinis Neringos bendruomenės kūrybiškumas atsiskleidė šventinio koncerto metu. "Neringoje gyvena ir dirba paslaugūs žmonės, o bendruomeniškumas ir svetingumas - ryškiausi Neringos gimtadienio renginių akcentai. Kiekvienas šventinėmis dienomis užsukęs į Neringą galėjo pasijusti kaip svečiuose pas geriausius draugus", - šventiniais įspūdžiais dalinasi Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis.

Pasveikinti neringiškių atvyko Lietuvos Respublikos Seimo narys, Neringos garbės pilietis Antanas Vinkus, Valstybės sienos apsaugos tarnybos vado pavaduotojas pulkininkas Antanas Montvydas, Paviluosto (Latvija) ir Polesko (Rusijos Federacijos Kaliningrado sritis) savivaldybių atstovai.

Visą lapkričio mėnesį vykstantis Neringos miesto gimtadienis - įžanga į kalėdinių renginių ciklą, kurio išskirtinumą ir vėl kurs unikali gamta ir čia gyvenantys žmonės.

 VAIŠĖS. "Kuršių kiemas" išsiskyrė šventinių vaišių gausa.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder