Vilniaus oro uostas vėl dirba įprastu ritmu

Vilniaus oro uostas vėl dirba įprastu ritmu

Ankstų ketvirtadienio rytą bendruoju pagalbos telefonu gautas pranešimas apie Vilniaus oro uoste padėtą bombą jau patikrintas ir atidėti skrydžiai vėl vykdomi įprastu ritmu.

Tai naujienų agentūrai ELTA patvirtino Vilniaus oro uosto atstovė spaudai Sandra Meškauskaitė.

"Padėtis yra tokia, kad Vilniaus oro uosto darbas jau vyksta normaliu ritmu. Skrydžiai vykdomi nuo 8 val. ryto. Vykdomi visi tie 6 skrydžiai, kurie buvo atidėti", - ketvirtadienio rytą sakė ji.

Vilniaus oro uosto atstovės teigimu, kol kas nėra tikslios informacijos, tačiau neatmetama galimybė, kad vėlesni skrydžiai gali vėluoti.

S. Meškauskaitė pažymėjo, jog tuo metu, kai buvo gautas pranešimas apie oro uoste padėtą bombą, skrydžių laukė apie 700 keleivių.

Vilniaus policijos duomenimis, pareigūnai jau nustatė ir melagingą informaciją pranešusį asmenį - tai 42-ejų metų O. K. Vyrą pristačius į policijos komisariatą, jam nustatytas 2,78 promilės girtumas.

Dėl melagingo pranešimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už melagingą pranešimą apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę gresia bauda, viešieji darbai, laisvės apribojimas arba areštas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder