Vilniaus mero posto sieks liberalas Remigijus Šimašius

Vilniaus mero posto sieks liberalas Remigijus Šimašius

Vilniaus liberalus į savivaldos rinkimus ves teisininkas, ekonomistas, Seimo narys Remigijus Šimašius. Jo kandidatūrai į Vilniaus mero postą pritarta Liberalų sąjūdžio Vilniaus miesto skyriaus Tarybos posėdyje.

„Sieksiu, kad Vilnius taptų skaidrumo ir efektyvumo etalonu visoje Lietuvoje. Lietuvos sostinė privalo demonstruoti pavyzdį kitiems šalies miestams. Kai savivaldybės įmonės veiks sąžiningai ir efektyviai, tada mes turėsime ne praskolintą Vilnių, o Vilnių, kuris gali dirbti kokybiškai ir gali užsidirbti pinigų miestiečių poreikiams: poliklinikoms, darželiams, sporto ir kultūros reikmėms", - pabrėžė kandidatas į Vilniaus merus.

Jo teigimu, svarbūs miesto galioje esantys klausimai, tokie kaip darželių trūkumas, kamščių ir viešojo transporto, nedarbo, socialinės pagalbos ir sveikatos apsaugos, brangaus šildymo ir komunalinių paslaugų bei kiti dešimtmečiais neišsprendžiami ne dėl pinigų ar gebėjimo, o atsakomybės trūkumo. Šie klausimai ir bus prioritetiniai būsimo mero darbotvarkėje.

R. Šimašius du kartus buvo išrinktas į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą, pažįsta jos darbo privalumus ir trūkumus, vadovavo Teisingumo ministerijai, išmano teisinius valdymo aspektus, valstybės aparato funkcijas ir galimybes.

Vilniaus miesto Liberalų sąjūdžio sąraše į Vilniaus miesto savivaldybės Tarybą - daugiau nei šimtas kandidatų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder