Vilkų kerštas: sudraskė medžiotojų šunį

Vilkų kerštas: sudraskė medžiotojų šunį

Joniškio rajone medžioklė baigėsi tragiškai. Vilkai užpuolė ir sudraskė medžioklinį šunį. Medžiotojas kovos vietą ir augintinio palaikus rado navigacijos pagalba, informavo AM Šiaulių regiono aplinkos apsaugos departamentas.

Incidentas įvyko šeštadienio rytą Joniškio rajone, Tyrelio medžiotojų būrelio plotuose. Varyminės medžioklės metu, atliekant trečią varymą, trys medžiotojų šunys nusivijo šerną.

Maždaug po 15 minučių vienas medžiotojas, stebintis savo šunį per navigacinę sistemą, kurios siųstuvas buvo sumontuotas ant Vakarų Sibiro Udmurtų laikos apykaklės, pastebėjo, kad šuo stovi vienoje vietoje. Medžiotojas manė, kad augintinis kažką užspeitė ir nuėjo pasižiūrėti.

Atėjęs į vietą, pamatė, kad šuo papjautas. Pusantrų metų laikai buvo išdraskytas pilvas. Pagal paliktas pėdas žemėje matėsi, jog šunį užpuolė ir papjovė trijų vilkų grupė.

Šį vilkų medžiojimo sezoną Šiaulių regione jau sumedžiota 11 vilkų, tačiau Joniškio rajone šių plėšrūnų nebuvo nušauta. Praėjusį vilkų medžiojimo sezoną Joniškio rajone buvo nušautą viena vilkė, tuomet Šiaulių regione buvo išviso sumedžioti 6 vilkai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder