Vilius Šapoka: tarnybinis patikrinimas dėl Dainoro Bradausko turėtų būti baigtas artimiausiomis dienoms

Vilius Šapoka: tarnybinis patikrinimas dėl Dainoro Bradausko turėtų būti baigtas artimiausiomis dienoms

Artimiausiu metu turėtų būti baigtas tarnybinis patikrinimas dėl šiuo metu laikinai nuo pareigų nušalinto Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) direktoriaus Dainoro Bradausko, sako finansų ministras Vilius Šapoka, ir žada su šio tyrimo išvadomis supažindinti visuomenę.

"Šiuo metu tyrimas vyksta, artimiausiomis dienomis, jis turėtų būti baigtas, ir kai komisijos išvados bus pateiktos man, tai tikrai visiems vienu metu jas pristatysiu, ir tas išvadas paskelbsime viešai", - trečiadienį Vyriausybėje žurnalistams sakė finansų ministras V. Šapoka. 

ELTA primena, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba Finansų ministerijai pateikė informaciją dėl D. Bradausko galimo tam tikrų verslo grupių protegavimo, naudojimosi tarnybine padėtimi tam tikriems verslo subjektams teikiant neviešą informaciją apie kitus verslo subjektus bei fizinius asmenis, su tam tikrų verslo grupių atstovais aptariant VMI ir teisėsaugos institucijų jų atžvilgiu atliekamus tyrimus bei konkrečius veiksmus tam tikrų verslo subjektų naudai.

Finansų ministerija pradėjo tarnybinio nusižengimo tyrimą ir laikinai nušalino D. Bradauską nuo pareigų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder