Vieni puošiasi, kiti - piktinasi.

Antradienį Senojoje turgavietėje virte virė remonto darbai. Tačiau nors visa tai - vardan miesto grožio, toks pasiruošimas ne visiems prie širdies. Nemažai pirkėjų bei prekybininkų buvo pasipiktinę prie Žuvies paviljono vykusiais asfalto dangos tiesimo darbais. Užmynusieji skystą dervą, kurios tinklas dengė aikštelės paviršių, negalėjo nuvalyti išteptos avalynės, šalia aikštės esantys laipteliai taip pat buvo lipnūs.
Pasak turgavietėje kalbintų žmonių, ryžusiųjų įveikti šį pavojingą ruožą vis dėlto atsirado, taigi buvo sugadintos ir paviljono grindys, tačiau ar tai tiesa, "Vakarų ekspreso" skaitytojams teks išsiaiškinti patiems, kadangi paviljono darbuotojai fotografo į vidų neįsileido. Vienas prekeivis skundėsi, kad aikštėje vykstantys darbai atbaido pirkėjus, o mokėti už prekybos vietą paviljone vis tiek teks.
Pasak Savivaldybės įmonės Senojo turgaus direktorės Romos Kubilienės, darbas turi būti atliktas iki švenčių. Paklausta, ar negalima būtų jo padaryti vakare, atslūgus karščiams, direktorė sakė, kad statybininkai dabar dirbą įvairiose miesto vietose, ir tinkamiausio laiko pasirinkti negalį.
Vienas pašnekovas negalėjo suprasti, kodėl niekas turgavietėje nepakabino skelbimo, informuojančio apie vyksiančius dangos tiesimo darbus. Tačiau R. Kubilienės teigimu, kitąkart žmonės net draudimų nepaiso. Ji pasakojo, kad tinkuojant vieną turgavietės pastatų, jo durys buvo uždarytos, užtvertos stalu, pakabinta speciali juosta, tačiau žmonės viską nustūmė į šalį... "Reikia pakentėti, o pasigražinti šventei - būtina," - sakė R. Kubilienė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder