Šventojoje sumainė žiedus kilmingi paršeliai.

Praeitą šeštadienį Šventojoje, "Rozali" restoranas susilaukė pačių keisčiausių svečių. Džiūgaujančios minios apsuptyje į užeigą prabangiu "Kiaulsroisu" atvyko pirmoji kiaulių pora Lietuvoje: restorano "Paršelio rojus" savininkas baronas fon Paršas ir paryžietė kiaulaitė grafaitė Rozali. Kilmingoji pora tąvakar sumainė žiedus.
Įspūdingo kaukių baliaus metu svečius linksmino Adolfo Hitlerio, Vasios Prikolnikovo, Kaziūnės Samogeno ir kiti personažai. Drauge su jais jaunavedžių pasveikinti atvyko ir Seimo nariai Raimundas Palaitis, Vytautas Šustauskas. Skandalingieji grupės ŽAS muzikantai visą naktį linksmino įsisiūbavusią svečių kompaniją.
Po vestuvių jaunieji ketina sujungti savo turtus: kitais metais vietoje "Paršelio rojaus" ir "Rozali" atsiras Pegilendas - "Paršelio pasaulis"
Unikalios jaunavedžių šeimos atstovas Gintautas Rekašius "Vakarų ekspresui" pasakojo, kad grafaitė Rozali savo išrinktąjį sutiko Paryžiuje, "Moulin Rouge" varjetė. Jaunąją iš meilės miesto atlydėjo ištikima draugė panelė Kvi-kvi. Vyriausiuoju pabroliu buvo artimas barono giminaitis Pigeris fon Kriu.
Instrumentinio vokalinio ansamblio ŽAS lyderis Ezopas negailėjo sveikinimo žodžių: "Barone fon Paršai, pažiūrėkite paskutinį kartą į panelę Kvi-kvi, nes nebegalėsite bučiuoti šešių spenių... bučiuosite aštuonis - žmonos".
Publiką linksmino ir rusiško kraujo turintis Vasia Prikolnikovas: žmogus, kuris sugebėjo iššokti žemyn galva iš lėktuvo be parašiuto. Linksmieji "Paršelio rojaus" personažai labiausiai pakerėjo vaikus. Ypač populiari buvo Ragana. Suaugusiuosius sužavėjo Vasia bei Kaziūnė Samogenas, tvirtinantis, kad "samogonas" turi tik vieną blogą savybę - jis greitai baigiasi.
Susirinkusius paparacius itin išvargino pono Šustausko nenoras fotografuotis. Ne vienas linksmuolis, žavi fotografė ar net pats Adolfas Hitleris bandė įsiamžinti su Klaipėdos universiteto garsiausiu studentu, bet veltui. Ponas Šustausksas mėgavosi kepsniais, alumi ir liko ištikimas savo apsisprendimui.
Vienas išskirtinių vestuvių akcentų - jaunosios striptizas. Drąsioji kiaulaitė nusirenginėjo prieš savo vyrą, plojant ir džiūgaujant miniai. Į tokį poelgį labai neigiamai pažvelgė iškilmes apmokėjusi 134,4 metų senumo barono Senelė.
Renginio metu galima buvo nusipirkti ar laimėti "Paršelio rojaus" dainų kompaktinę plokštelę, kurioje didžiąją dalį dainų sukūrė ir atliko buvusios grupės "Ekspresas" vokalistas, vasarą grojantis "Bremeno muzikantų" vardu. Taip pat rinkinyje skamba Ryčio Cicino, Radiošou herojų balsai.
Vidurnaktį buvo suorganizuotas aukcionas, kurio nugalėtojai gavo gyvą prizą: seksualios šokėjos pasirodymą ant stalo, dangų nuspalvinant fejerverkais.
Naktinės programos metu sąmojus svaidė Ezopas: "Žinote, ta Ragana visai nieko: galėčiau su ja net pasibučiuoti... uždengęs veidą laikraščiu". Subtilesnio skonio žiūrovai galėjo mėgautis transcvestitų šou: savo sugebėjimus demonstravo "Šer", "Šakira" ir kitos "moterys".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder