Sniegą kai kur jau keis šlapdriba

Sniegą kai kur jau keis šlapdriba

Trečiadienį dar visoje Lietuvoje bus neigiama temperatūra, bet jau nuo ketvirtadienio šalies vakaruose ji gali tapti silpnai teigiama, tad sniegą čia keis šlapdriba. Taip LRT RADIJUI pasakojo sinoptikas Tadas Kantautas.

Trečiadienį bus debesuota, snigs, pietiniuose rajonuose gali pasnigti ir gausiai. Vis dar pustys, tiesa, tik vietomis. Vėjas jau bus silpnesnis – 6–11 m/s. Dieną bus 1–6 laipsnių šaltis, didesnėje šalies dalyje bus apie 3–5 laipsnius.

Ketvirtadienį kritulių po truputį mažės. Naktį pasnigs, bet jau nedaug, dieną snigs tik vietomis. Pajūryje jau gali būti ir šlapdribos. Vėjas bus silpnas. Naktį temperatūra kris nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio, dieną temperatūra vyraus apie nulį.

Pentadienį atkeliauja dar vienas ciklonas su dideliais kritulių kiekiais. Tiesa, jie praslinks daugiausiai per pietinius rajonus, bet silpnesnių kritulių numatoma ir visoje Lietuvoje. Vyraus sniegas, stiprės vėjas, tad pustys. Temperatūra naktį bus apie 1–6 laipsnius, dieną temperatūra daug kur bus neigiama, bet vakariniuose rajonuose gali būti ir silpnai teigiama.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder