Rusijos dienai - prašmatnus priėmimas.

Birželio 12-ąją kaimynų minimos Rusijos dienos proga generalinis Rusijos Federacijos konsulas Lietuvoje Michailas Toršinas "Klaipėdos" restorane surengė priėmimą, į kurį susirinko Klaipėdos miesto valdžios atstovai, politikai, verslo ir pramonės įmonių vadovai, tautinių bendrijų nariai.
Prie durų į restorano salę buvo ankšta, nes čia rikiavosi visi norintys paspausti Michailui Toršinui ranką ir palinkėti jam, diplomatiniam korpusui, o tuo pačiu ir visai Rusijai klestėti.
Oficialioji dalis neužtruko: generalinis konsulas Lietuvoje Michailas Toršinas pasidžiaugė gerai besiklostančiais Rusijos ir Lietuvos santykiais ne tik diplomatinėje, bet ir ekonominėje srityse, paminėjo Lietuvos prezidentų reikšmingus vizitus į Rusiją. Rusijos šventės proga diplomatus, susirinkusiuosius pasveikino Seimo narys Valentinas Greičiūnas, Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius, vicemeras Vidmantas Plečkaitis, Klaipėdos apskrities viršininkės pavaduotojas Aleksandras Michailovas. Na, ir visi buvo pakviesti tiesiog švęsti. Priėmimo svečiams dainavo Viačeslavas Tarasovas, fortepijonu grojo Jurijus Nekrasovas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder