Rimantas Taraškevičius dalyvaus Seimo rinkimuose

Rimantas Taraškevičius dalyvaus Seimo rinkimuose

Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) valdyba posėdyje antradienį svarstė buvusių ir esamų merų bei vicemerų kandidatūras 2012 metų Seimo rinkimuose, paskelbė partijos suvažiavimo datą, aptarė partijos plėtros klausimus ir kitas politines aktualijas.

Pasak LiCS pirmininko Algio Čapliko, Seimo rinkimuose sutikęs dalyvauti buvęs Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius rungtis vienmandatėje Danės apygardoje. Buvęs Kauno meras Arvydas Garbaravičius dalyvaus rinkimuose vienoje iš aštuonių Kauno rinkimų apygardų.

LiCS valdyba dalyvauti Seimo rinkimuose pakvietė visus esamus šios partijos merus bei vicemerus. Du iš jų jau pareiškė dalyvausią rinkimuose – tai Elektrėnų meras Kęstutis Vaitukaitis ir Visagino merė Dalia Štraupaitė.

Kaip skelbta anksčiau, Seimo rinkimuose dalyvaus LiCS frakcijos Seime nariai, šios partijos deleguoti ministrai, LiCS vertybėms pritariantys visuomenės veikėjai.

LiCS suvažiavimas, kuriame be kitų sprendimų ir klausimų svarstymo, bus balsuojama dėl Tautos prisikėlimo partijos prijungimo prie LiCS, įvyks gruodžio 10 d.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder