Prezidentūra: neturime duomenų apie galimai abejotinus Dariaus Petrošiaus ryšius

Prezidentūra: neturime duomenų apie galimai abejotinus Dariaus Petrošiaus ryšius

Prezidentūra neturi informacijos, kad socialdemokratų kandidatas į teisingumo ministrus Darius Petrošius būtų susijęs su prieštaringai vertinamu Tauragės verslininku Arūnu Pukeliu, sako Prezidentės vyriausias patarėjas vidaus politikai Mindaugas Lingė.

"Dėl pono Petrošiaus - tokios informacijos neturime, apie ką kas yra kalbama. Be abejonės, kaip ir visiems politikams bus keliami vienodi (standartai. - ELTA)", - "Žinių radijui" antradienį teigė M. Lingė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovas Povilas Urbšys LNK televizijai yra sakęs, kad D. Petrošius yra teikęs teisės aktų pataisas, kurios galėjo būti palankios A. Pukelio, žinomo Šviniaus pavarde, pažįstamam advokatui. Politikas taip pat minėjo konfliktą tarp A. Pukelio ir buvusio Tauragės vicemero, kurį po to pareigose pakeitė D. Petrošiaus tėvas Petras Petrošius.

M. Lingė antradienį taip pat pažymėjo, kad Vyriausybę formuoja Ministras Pirmininkas ir Prezidentė, o teikdamos kandidatus partijos tik pareiškia savo rekomendacijas.

"Tai gali būti vertinama tik kaip siūlymas, kaip rekomendacija, bet ne kaip galutinis sprendimas, kurį būsimas Premjeras privalės nešti Prezidentei", - kalbėjo Prezidentūros atstovas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder