Premjeras: dėmesys šeimai yra ir išliks vienas iš mūsų Vyriausybės prioritetų

Premjeras: dėmesys šeimai yra ir išliks vienas iš mūsų Vyriausybės prioritetų

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, sekmadienį sakydamas sveikinimo žodį Šiaulių vyskupijos šeimų šventėje, pažymėjo, kad šis gražus renginys prasmingai liudija, koks svarbus yra šeimos pašaukimas mūsų Tautos ir Bažnyčios gyvenime.

Premjeras priminė, jog Lietuvos Konstitucija skelbia, kad šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas ir būtent šeimoje išmokstama mokytis ir dirbti, mylėti ir atleisti, vieni kitiems padėti, didžiadvasiškai tarnauti bendruomenei ir Tėvynei.

„Pasitikdama 25-uosius Nepriklausomybės atkūrimo metus mūsų valstybė pagrįstai turi kuo didžiuotis. Lietuva įsitvirtino kaip Europos Sąjungos ir NATO narė. Sėkmingai įsivedėme bendrąją Europos Sąjungos valiutą - eurą, stipriname energetikos savarankiškumą, auga mūsų ekonomika. Tai labai svarbu, tačiau to nepakanka. Tikrasis mūsų valstybės pamatas yra tvirta ir laiminga šeima. Todėl dėmesys šeimai yra ir išliks vienas iš mūsų Vyriausybės prioritetų", - kalbėjo A. Butkevičius, šventės proga linkėdamas susirinkusiems visokeriopos ištvermės atsakingame ir kilniame šeimos pašaukimo kelyje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder