Premjeras Amsterdame atsiims 2012 m. Pasaulio lyderio apdovanojimą

Premjeras Amsterdame atsiims 2012 m. Pasaulio lyderio apdovanojimą

Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius su darbo vizitu antradienį išvyksta į Amsterdamą, kur atsiims 2012 m. Pasaulio lyderio apdovanojimą.

Roterdamo Erasmus universiteto Ekonomikos fakulteto asociacija (The Economic Faculty association Rotterdam, EFR) Premjerui suteikė 2012 m. Pasaulio lyderio apdovanojimą (World Leader Cycle Award) už nuopelnus ekonomikos srityje. Šis metinis apdovanojimas skiriamas pasaulio lyderiams už ypatingus pasiekimus politikos, ekonomikos ir visuomenės gerovės srityse.

Apdovanojimų Roterdame, Erasmus universitete, Lietuvos Vyriausybės vadovui įteiks buvęs Nyderlandų Karalystės Ministras Pirmininkas Janas Peteris Balkenendė (Jan Peter Balkenendė).
Premjeras susitiks su Nyderlandų pramonės ir darbdavių konfederacijos prezidentu Bernardu Ventjesu (Bernard Wientjes) ir Nyderlandų verslo kompanijų atstovais, dalyvaus susitikime su lietuvių bendruomene.

Numatytas Lietuvos ir Nyderlandų Ministrų Pirmininkų susitikimas.

Premjeras susitiks su Nyderlandų Ekonomikos reikalų, žemės ūkio ir inovacijų viceministru Henku Blekkeru (Henk Blecker).

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder