Politikui priminė apie pagarbą

Politikui priminė apie pagarbą

Miesto Etikos komisija nutarė priminti Tarybos nariui Audriui Vaišvilai politikams keliamo etiško bendravimo principus. Komisijai raštą dėl įžeidžiančio A. Vaišvilos pasisakymo parašė Klaipėdos kultūros magistrė, prof. dr. Daiva Kšanienė.

Profesorė Etikos komisijai nurodė, kad Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto pirmininkas Audrius Vaišvila diskutuojant apie K. Donelaičio aikštės atnaujinimą, nepagarbiai kalbėjo apie miestiečius. D. Kšanienę, kuri pati dalyvavo viename susibūrime prieš medžių kirtimą, kuris buvo taikus ir kultūringas, įžeidė tai, kad politikas protestavusius žmones išvadino rėkiančiaisiais.

"Tarybos narys Audrius Vaišvila savo pasisakymais parodė įžūlią nepagarbą visuomenės daliai, kuri išsako kitokią nuomonę nei valdžia ir priešinasi beatodairiškam sveikų medžių kirtimui", - savo rašte dėstė D. Kšanienė. Ji pridūrė, jog šiuo metu taip aštriai į A. Vaišvilos žodžius nereaguotų, tačiau sakėsi jaučianti tarsi pareigą paauklėti, pamokyti politiką.

Pats A. Vaišvila posėdyje nedalyvavo, nes yra išvykęs į JAV. Komisijos nariai balsavo už tai, kad pakaks A. Vaišvilai priminti apie pagarbą kiekvienam žmogui ir elgtis pagal teisės aktuose numatytas etikos normas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder