Ministrė Birutė Vėsaitė: "Kaltės nejaučiu"

Ministrė Birutė Vėsaitė: "Kaltės nejaučiu"

Pirmadienį šalies vadovei pareiškus, kad ji matanti politinės korupcijos apraiškų ūkio ministrės Birutės Vėsaitės veiksmuose, kai ji pasirinko skristi į Kazachstaną privačiu „Arvi" lėktuvu, ministrė pasipiktino, kodėl Prezidentė Dalia Grybauskaitė apie korupciją prabilo tik dabar.

„Na, o kur ji buvo, kai buvo vagiamos valstybės lėšos, tarkime, tuo metu (kai ūkio ministras buvo Dainius Kreivys. - LRT.lt)? Kodėl ji tuo metu nematė politinės korupcijos? Kodėl ji nematė politinės korupcijos prie ministro Rimanto Žyliaus, kai buvo įsilaužiama į Viešųjų pirkimų tarnybos internetinę sistemą? Tada jūs man atsakykite irgi", - pirmadienį Ūkio ministerijoje surengtoje spaudos konferencijoje retoriškai klausė B. Vėsaitė.

Ministrė pabrėžė dirbanti dėl Lietuvos ir tikino neturinti jokių asmeninių interesų.

„Aš tikrai dirbau valstybei. Dirbau nuoširdžiai dėl Lietuvos. Man labai keista, kad dabar visi gyvena kažkokioje baimėje kalbėti su verslininkais. Mano darbo stilius buvo visai kitoks. Mane verslo bendruomenė vertina puikiai", - sakė ji.

Paklausta, ar ji ketina paklausyti Prezidentės raginimų trauktis, B. Vėsaitė patikino, kad ūkio ministrės posto ji nepaliks. „Tai būtų savo kaltės pripažinimas. Aš kaltės nejaučiu", - ministrę cituoja LRT. lt.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder