Loreta Graužinienė: tarp kandidatų į energetiko viceministrus - ir ne Darbo partijos nariai, ir teisininkai

Loreta Graužinienė: tarp kandidatų į energetiko viceministrus - ir ne Darbo partijos nariai, ir teisininkai

Tarp kandidatų tapti energetiko viceministrais yra ir Darbo partijai nepriklausančių asmenų, sako Seimo pirmininkė „darbietė“ Loreta Graužinienė.

„Turime keletą kandidatūrų, bet tarp jų taip pat yra ir nepartinių žmonių. Ieškojome specialistų... Aišku, sudėtinga rasti, bet reikės rinktis tarp energetikos sritį išmanančio žmogaus ir teisininko“, - trečiadienį interviu „Žinių radijui“ teigė Seimo vadovė.

L.Graužinienė teigimu, „darbietės“ buvusios viceministrės Živilės Pinskuvienės pavardės nesą žemės ūkio ministrės Virginijos Baltraitienė partijai svarstyti teikiamama kandidatų į žemės ūkio viceministrus sąraše.

„Kiek girdėjau, žemės ūkio ministrė lygtai neturi savo sąraše neturi tos pavardės“, - teigė L.Graužinienė.

Seimo pirmininkė taip pat teigė, kad kandidatų į viceministrus dar neaptarė su žemės ūkio ministre, bet tikisi iki trečiadienį 18 val. prasidėsiančio partijos prezidiumo posėdžio aptars, ką ji siūlo į viceministrus.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder