Loreta Graužinienė: įvykiai dėl Renatos Cytackos neturi sukelti ypatingos įtampos

Loreta Graužinienė: įvykiai dėl Renatos Cytackos neturi sukelti ypatingos įtampos

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė nesureikšmina įvykių, susijusių su Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) deleguota energetikos viceministre Renata Cytacka, teigdama, kad tai neturi sukelti kokios nors įtampos.

"Aš manau paskutiniai įvykiai dėl viceministrės Renatos Cytackos neturi sukelti ypatingos įtampos, nes tai nėra toks reikšmingas įvykis valstybėje ir iš viso jai per daug dėmesio yra skiriama", - ketvirtadienį Seime, atsakydama į žurnalistų klausimus, sakė L. Graužinienė.

Komentuodama premjero Algirdo Butkevičiaus nuomonę, kad LLRA galimai siekia kelti tam tikrą chaosą valstybėje, parlamento vadovė pažymėjo, kad LLRA šiuo metu labai aktyviai gina savo pozicijas, tačiau ginčai dėl asmenybių neturi trukdyti valstybės gyvenimui.

"Aš galvoju, kad politinėje diskusijoje visko būna: ir aštresnių pasisakymų ir kompromisų suradimo. Manau, kad LLRA šiuo metu labai aktyviai gina savo pozicijas. Mes galime diskutuoti dėl rinkimų nuostatų, dėl programinių nuostatų, kur mūsų nuomonės nesutampa, (...) bet kada kyla tokio lygio ginčai dėl asmenybių, tai tikrai tokia kova neturi trukdyti valstybės gyvenimui bei Vyriausybės programos vykdymui",- sakė L. Graužinienė.

Paklausta, ar turi informacijos apie tai, kad LLRA siekia kelti tam tikrą chaosą valstybėje, L. Graužinienė sakė, kad negali komentuoti informacijos, "kuri yra pateikiama pagal įstatymus su tam tikrais apribojimais".

"Mes kiekvieną dieną gauname informaciją iš visų struktūrų ir tikrai nenoriu detalizuoti",- sakė L. Graužinienė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder