Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą į Seimą ves Saulius Skvernelis

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą į Seimą ves Saulius Skvernelis

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) preliminariai patvirtino kandidatus į Seimą vienmandatėse ir daugiamandatėje apygardose. Partijos sąrašą, kaip jau pranešta anksčiau, rinkimuose ves buvęs vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis.

"Šeštadienį buvo patvirtinti visi sąrašai - tiek daugiamandatės apygardos, tiek visų daugiamandačių apygardų. S. Skvernelis, Ramūnas Karbauskis, Rima Baškienė, Eugenijus Jovaiša ir Aurelijus Veryga - toks pirmas penketukas", - LRT radijui sakė partijos primininkas R. Karbauskis.

Jis pridūrė, kad partija jau yra išsakiusi savo poziciją dėl koalicijų: "Mes pasakėme, su kuo tikrai nedalyvausime koalicijose. T. y. Darbo partija ir partija "Tvarka ir teisingumas". Kalbant apie socialdemokratus ir konservatorius, tai, jei bus tokia rinkėjų valia, turėsime palaikymą ir dalyvausime formuojant Vyriausybę, tai derybos vyks su visomis partijomis".

Naujausios apklausos rodo, kad už šią partiją balsuotų 12 proc. rinkėjų. Šiuo metu pagal reitingus ji yra antra po socialdemokratų.

Šeštadienį Naisiuose, Šiaulių rajone, vyksta kasmetis LVŽS sąskrydis. Jo programoje - sportinė-meninė dalis ir diskusijos aktualiais klausimais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder