Lietuvininkų aikštėje tikimasi suvienyti kartas.

"Omnitel", klubas "Dada" ir ekstremalaus sporto organizatoriai Jūros šventei skirtiems renginiams "okupuos" vieną gražiausių Klaipėdos aikščių - Lietuvininkų. Čia liepos 25-27 d. įsikūrusioje "Extra zonoje" vyks tikras Lietuvos popžvaigždžių paradas: koncertuos SEL, Gintarė, Atlanta ir net Jungėnų kaimo kapela, kurią mėgsta ir vyresnio, ir jauni žmonės. Įdomu ir tai, jog čia savo meną demonstruos žymiausi Lietuvos didžėjai, iš Londono atvyks visame pasaulyje jau pagarsėjęs juodaodis, kurio "muzikos instrumentas" - tik burna ir ja skleidžiami melodijų garsai. Čia pat savo meną demonstruos ekstremalai - riedutininkai ir riedlentininkai. Jie suvažiuos iš kitų Lietuvos miestų, Latvijos ir Rusijos. Rytais, apie 11 val., Lietuvininkų aikštėje vyks jų varžybos.
"Omnitel" Klaipėdos regiono vadovė Jolanta Kazakevičienė pranešė, jog nebe pirmus metus "Omnitel" remia svarbiausius Klaipėdos regiono įvaizdį formuojančius renginius. O šiais metais "Omnitel" jau oficialiai pasirašė ilgalaikę sutartį dėl tolesnio Jūros šventės rėmimo. Kaip naują ir originalią idėją, "Omnitel" šiais metais pristatys SMS žaidimą. Abonentai trumpuoju numeriu 1311 galės siųsti trumpąją SMS žinutę su šventės leidinyje rastu raktiniu sakiniu ir laimėti momentinius prizus. Frazę ar tiesiog žodžių junginį, susijusius su jūros tema, žaidėjai turės sudėlioti iš raidžių, pažymėtų specialiomis vėliavėlėmis (jų skirtingos spalvos reikš skirtingą užkoduotą raidę). Specialus Jūros šventės SMS konkursas vyks iki liepos 27 d.
Ekstremalaus sporto organizatorius Mario Krivickas informavo, jog specialių trasų riedlentininkams ir riedutininkams nebus. Tačiau ir natūraliomis sąlygomis jie parodys tai, ko daugelis klaipėdiečių nėra matę. Jų pasižiūrėti ypač kviečiami vyresnieji klaipėdiečiai.
Spaudos konferencijoje dalyvavusi VšĮ "Jūros šventė" administracijos vadovė Audronė Umbrasienė išreiškė viltį, kad Lietuvininkų a. turėtų susivienyti kartos. Ji taip pat pasidžiaugė, kad "Omnitel" Klaipėdos regiono atstovybė šiemet tapo antroji nuolatinė Jūros šventės rėmėja. Iki šiol ja tebuvo alaus darykla "Švyturys".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder