Kazimira Prunskienė vėl gydoma Maskvoje

Kazimira Prunskienė vėl gydoma Maskvoje

Praėjusiais metais insultą patyrusi Kazimirai Prunskienei medicininę pagalba suteikia Maskvos medikai. Maskvoje buvusi premjerė sutiks ir Kalėdas, pranešė LNK žinios.

K.Prunskienė šių metų pradžioje gydėsi Maskvos Neurologijos moksliniame centre keturis mėnesius, po reabilitacijos kurso grįžo į Lietuvą.

Dabar reabilitaciją nuspręsta pratęsti vėl Rusijos medikų globoje. Kaip teigė artimas K.Prunskienės bičiulis Albertas Sinevičius, su ja bendraujantis internetu, artimu metu moteris į Lietuvą grįžti nežada. A.Sinevičius džiaugėsi, kad K.Prunskienės sveikata yra smarkiai pagerėjusi, gerėja ir jos atmintis.

Šiomis dienomis K.Prunskienę Maskvoje aplankė ir premjero patarėjas Antanas Vinkus. Jis sakė, kad K.Prunskienės dienotvarkė yra įtempta, visą dieną trunka įvairios procedūros. „Tačiau ji ir pati nori veiklos“, - LNK sakė A.Vinkus.

Anot premjero patarėjo, K.Prunskienė žymiai daugiau kalba, labai domisi tuo, kas vyksta Lietuvoje.

A.Vinkus sakė, kad šventes K. Prunskienė sutiks Maskvoje, nes nenorima nukrypti nuo griežtai sudaryto reabilitacijos kurso. K.Prunskiene Maskvoje be medikų rūpinasi ir jos dukra.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder