Kazimieros Prunskienės būklė pablogėjo

Kazimieros Prunskienės būklė pablogėjo

Pirmadienio vakarą K. Prunskienės būklė pablogėjo ir jai prireikė neurochirurgų pagalbos. Nepatvirtintomis žiniomis, politikei pradėjo tinti smegenys. Ji buvo pervežta į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę, turinčią stiprų neurochirurgų personalą.

Primename, kad Lietuvos liaudies partijos pirmininkę Kazimirą Prunskienę ištiko insultas. Sekmadienį 69-ąjį gimtadienį šventusi politikė pasijuto blogai.

Lietuvos liaudies partijos sekretoriatas Eltai patvirtino, kad pirmininkė šiuo metu yra Santariškių klinikų reanimacijoje. Moterį negalavimas, susijęs su kraujotakos sutrikimais, ištiko sekmadienio pavakarę.

Pirmadienį artimieji, aplankę K. Prunskienę, teigė, kad situacija po truputį gerėja, tačiau prognozuoti, kaip greitai politikė atsigaus, sudėtinga. "Ji intensyvios terapijos skyriuje, jai reikia ramybės. Truputį pasišnekėjom, ji šypsojosi. Jai dar daug ko negalima, nedaug vandenuko galima gerti, nedaug ir kalbėjo", - sakė K. Prunskienės dukra Rasa Vaitkienė. Ji apgailestavo, kad šeimoje tai - nebe pirmas žmogus, patyręs insultą.

"„Situacija stabili, būklė pagerėjo, tikimės, kad bus gerai, - pirmadienį po apsilankymo pas motiną lrytas.lt sakė R. Vaitkienė. - Medikai neprognozuoja, kaip bus. Net ir neklausiame, žiūrime, kaip yra dabar, šiandien yra geriau negu vakar, tai mus džiugina. Kadangi mama yra labai stiprus žmogus, laukiam geriausio."

Neurochirurginei operacijai K. Prunskienė gali būti pervežta į Kauno klinikas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder