"Kauno grūdai" į pakavimo įrangą investuoja 6 mln. litų

"Kauno grūdai" į pakavimo įrangą investuoja 6 mln. litų

AB „Kauno grūdai", investuodami į modernią pakavimo įrangą, tris kartus tikisi padidinti miltų bei jų produktų pakavimo našumą. Pakavimo modernizavimo projekto investicijos siekia 6 mln. Lt.

Pasak "KG Group" vadovo Tautvydo Barščio, įgyvendinus modernizavimo projektą per valandą bus galima supakuoti apie 20 tonų produkcijos, tai yra beveik 3 kartus daugiau nei iki šiol.

Praėjusių metų pabaigoje pradėtas trijų etapų projektą planuojama užbaigti jau birželį. Jį įgyvendinus, įmonė vienu metus galės pakuoti skirtingų rūšių miltus ir pasiūlyti įvairesnį pakuočių asortimentą.

Įgyvendinus šį projektą, AB „Kauno Grūdai" maisto pramonės įmonėms pasiūlys miltus, supakuotus į popierinius maišus, kurių svoris svyruos nuo 10 iki 50 kg, o vartotojams - įvairaus svorio pakuotes iki 5 kg.

"Kauno Grūdai" pagamina apie 5000 t/mėn. miltų ir miltų produktų. Asortimentą sudaro miltai maisto pramonės įmonėms (miltai įvairių rūšių duonai ir kulinariniams gaminiams bei specializuoti miltai kepykloms) ir smulkiai fasuoti miltai bei miltų produktai mažmeninei prekybai.

„Kauno Grūdai" kartu su AB Vilniaus paukštynas ir AB Kaišiadorių paukštynas sudaro moderniausią ir ekonomiškai stipriausią gamybinį susivienijimą Lietuvoje - įmonių grupę „KG Group". 2012 m. „KG Group" apyvarta siekė 1,401 mlrd. Lt. Į „KG Group" įmonių plėtrą per 2013 m. planuojama investuoti apie 60 mln. Lt.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder