Julius Pagojus atsistatydina iš pareigų

Julius Pagojus atsistatydina iš pareigų

Julius Pagojus atsistatydina iš Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos (VVTAT) vadovo pareigų ir stabdo narystę Lietuvos socialdemokratų partijoje.

"Pranešu, jog atsistatydinu iš Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos direktoriaus pareigų ir stabdau savo narystę Lietuvos socialdemokratų partijoje", - pirmadienio rytą savo paskyroje socialiniame tinklapyje "Facebook" rašo J. Pagojus.

Jis tokį sprendimą teigia priėmęs, "atsižvelgdamas į susiklosčiusią situaciją, kuri užkerta kelią man tinkamai atlikti savo pareigas šioje tarnyboje bei gali paralyžiuoti visos institucijos darbą".

Politikas taip pat dėkoja visiems, kurie juo pasitikėjo, bei rėmusiems kolegoms.

J. Pagojus VVTAT vadovavo nuo lapkričio pradžios.

ELTA primena, kad lapkričio 30 dieną Prezidentė Dalia Grybauskaitė, atsižvelgdama į paskirtojo Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio teikimą, pasirašė dekretą, kuriuo išbraukė Julių Pagojų iš patvirtintos Vyriausybės sudėties.

J. Pagojus paskelbė traukiąsis iš teisingumo ministro pareigų, į kurias buvo paskirtas prieš dieną, paviešinus aplinkybes apie 2015 m. jam būnant viceministru padarytą nusižengimą - vairavimą neblaiviam. Teisingumo viceministro pareigas nueinančioje Vyriausybėje J. Pagojus ėjo nuo 2014 metų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder