Griūna M. Gorkio mokykla.

Maksimo Gorkio vidurinė mokykla greitai gali visiškai sugriūti.
Kaip pasakojo Maksimo Gorkio vidurinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja ūkio reikalams Larisa Rėpina, mokyklos pastatas yra labai prastos būklės: nuo lubų byra tinkas, išorinėje sienoje yra atsiradęs kelių centimetrų plyšys, skyla ir viduje esančios sienos.
Taip pat yra prakiuręs ir mokyklos stogas, todėl, pavaduotojos teigimu, trečiajame aukšte esančiose klasėse nėra elektros, nes bijoma, kad neįvyktu trumpas elektros laidų sujungimas.
Pasak Klaipėdos miesto švietimo įstaigų ūkio tarnybos viršininkės Violetos Gembutienės, šiuo metu yra atliekama mokyklos pastato būklės ekspertizė. Viršininkės teigimu, pagrindinė problema yra ta, kad pastatas yra nekokybiškai pastatytas. Taip pat po pamatais esantis gruntas yra gana minkštas. Būtent dėl šių priežasčių išorinėje sienoje esantys plyšys bei kituose sienose esantys įtrūkimai ir atsirado.
Kadangi palei įtrūkusią mokyklos išorinę sieną vyksta statybos, todėl, Violetos Gembutienės teigimu, statybų užsakovų lėšomis buvo sutvirtinti minėtos sienos pamatai. Vėliau bus sutvarkyta ir pati siena.
Viršininkė patvirtino, kad mokyklos stogas yra prakiuręs. Violetos Gembutienės teigimu, šiuo metu yra ieškomas geriausias šios problemos sprendimo būdas, ir gana greitai stogas jau gali būti sutvarkytas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder