Gandus neigiantis klubas "Dada" atidaro naują šokių salę

Gandus neigiantis klubas "Dada" atidaro naują šokių salę

Pramogos

Klubo direktorius Martynas Tyla teigia nesuprantąs, kas ir kodėl suinteresuotas skleisti apie klubą gandus, kurie, anot jo, yra visai nepagrįsti

Klaipėdos naktinis klubas "Dada" neigia gandus apie klubo uždarymą ir atidaro naują šokių muzikos salę.

Naujoji salė, pavadinta "Disco Gallery", bus oficialiai atidaryta rytoj, šeštadienį. Atidarymas bus pažymėtas dainininkės Nedos ir grupės "Blues Makers" koncertu - atlikėjai uostamiesčio klube pristatys savo naują albumą "Akimirkos".

Naujoji "Disco Gallery" - tai renovuota senoji "Dada Disco" salė. Po remonto naują vardą gavusi salė taps "klubu klube", teigia "Dados" vadovai.

Klubo vadovybė siekė paversti salę savotiška galerija, todėl nuo šiol lankytojai čia ras įžymių grupių bei atlikėjų daiktų, laimėtų apdovanojimų, didžėjų iš viso pasaulio plokštelių - visa tai puošia salės interjerą.

Klubas praneša, kad "Disco Gallery" salėje šeštadieniais bus rengiami "Member party" vakarėliai su specialia programa nuolatiniams klubo lankytojams.

Direktorius Martynas Tyla teigia, kad naujos salės atidarymas yra dar vienas įrodymas, kad klubo planuose uždarymo tikrai nėra. "Mūsų planuose - tik plėtra", - tvirtino M. Tyla.

Direktorius pripažįsta, kad pastaruoju metu sklinda daug neigiamų gandų apie klubą, tačiau jis juos vadina nebūtais. M. Tyla tvirtina nesuprantąs, kas ir kodėl yra suinteresuotas skleisti šiuos gandus.

"Įvaizdis, kad klube renkasi narkomanai, taip pat yra klaidingas. Norėčiau pabrėžti, kad beveik tris mėnesius bendradarbiavome su Klaipėdos policija ir "išvalėme" klubą nuo narkotikų prekeivių bei jų vartotojų", - pridūrė M. Tyla.

Dar tik prasidėjo pavasaris, tačiau "Dada" jau pristato paruoštą klubo vasaros renginių programą. Šokių muzikos mėgėjų iš visos Lietuvos lauksiantis klubas ketina rengti stilizuotus vakarėlius.

Kiekvieną pirmą mėnesio penktadienį vyks vakarėliai "Hey DJ", juose gros įvairius stilius propaguojantys didžėjai iš Lietuvos bei kaimyninių šalių. Beje, vakaro metu gros ne mažiau kaip keturi didžėjai.

"House" stiliaus muzikos gerbėjus "Dada" kvies į vakarėlius "Classic and house music weekend". Mėgstantieji progresyviąją muziką galės mėgautis "BPM Boutique" vakarėliais. "Disco live" vakarėlių metu planuojama kviesti į klubą Lietuvos ir užsienio šokių muziką gyvai atliekančias grupes. Naujoje "Disco Gallery" salėje bus rengiami "Latin Y4ria 2004" vakarėliai, kuriuose vyraus Lotynų Amerikos dvasia: "Karštos moterys, karšti gėrimai, grupių bei atlikėjų pasirodymai", - taip šiuos vakarėlius apibūdina "Dada".

Be to, jau žinoma, kad birželį klube vyks antrasis atviras Lietuvos barmenų čempionatas, liepą - Jūros šventei skirti vakarėliai, rugpjūtį - antrojo "Dados" gimtadienio fiesta.

Goda PETKUTĖ

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder