Edmundas Jakilaitis: 21 minutę pokalbių laidoje kalbėjau vienas

Edmundas Jakilaitis: 21 minutę pokalbių laidoje kalbėjau vienas

Sekmadienio naktį specialios LRT laidos „LR prezidento rinkimai 2014“ metu, apie pusę dviejų nakties, išsilakstė visi studijos svečiai, o laidos vedėjui Edmundui Jakilaičiui daugiau nei 20 minučių teko kalbėti su savimi.

Pasak E. Jakilaičio specialiosios rinkiminės laidos metu buvo laukiama prezidentės pareiškimo, tačiau ji labai delsė. „Iš tiesų labai sunkiai suvokiama, ko ji taip ilgai delsė, tarsi norėjo sulaukti galutinių rezultatų, bet jų nereikėjo laukti, tendencijos buvo aiškios, kad bus antras turas“, – teigia laidos vedėjas.

Studijos svečiai pasijuto pavargę ir pusę dviejų nakties išsivaikščiojo iš LRT studijos. „Kolegė Nemira Pumprickaitė išėjo į reklamą, visi atsistojo ir sakė – viskas, mes daugiau nebegalim“, – prisimena E. Jakilaitis. 

Anot jo, LRT laidų vedėja N. Pumprickaitė liko vienoje tuščioje studijoje, jis – kitoje. „Nieko kita nebeliko daryti: atsidariau rinkimų istorijos žemėlapį ir pasakojau sau apie visus vykusius ankstesnius Prezidento rinkimus“, – sako E. Jakilaitis. Jo „pokalbis su savimi“ vyko daugiau nei 20 minučių, kol buvo sulaukta lakoniško prezidentės pareiškimo. Po jo transliacija baigėsi.

Specialiosios rinkimų laidos vedėjas teigia, jog tam pasiruošęs nebuvo, tačiau jautėsi gerai. „Jaučiausi gerai: kalbi ir kalbi, kaip radijuje, tai, ką dariau, buvo toli nuo televizijos. Vizualizaciją turėjau, o šiaip tai toks radijo didžėjaus darbas“, – šypsosi E. Jakilaitis.

Pasiteiravus, ar tokių situacijų jau yra pasitaikę, žinomas laidų vedėjas teigė, jog kartais tenka užpildyti šiek tiek eterio laiko, tačiau ši situacija – unikali.

„Kad pokalbių laida būtų išvis be pašnekovų – taip dar nėra buvę. O čia buvo pusvalandis eterio, pokalbių laidoje nebuvo nė vieno pašnekovo, 21 minutę pokalbių laidoje kalbėjau vienas“, – sako E. Jakilaitis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder