Bronislovas Matelis nežino, ar Linas Balsys turi nedarbingumo lapelį

Bronislovas Matelis nežino, ar Linas Balsys turi nedarbingumo lapelį

Mišrios Seimo narių grupės seniūnas Bronislovas Matelis sako, kad į alkoholio skandalą patekęs šios grupės narys Linas Balsys, kaip pranešė jo žmona, šiuo metu yra gydytojų ir šeimos globoje. 

Tačiau jis sako nežinąs, nuo kokios ligos gydosi L. Balsys ir ar jis turi nedarbingumo lapelį. 

Antradienį žurnalistų būriui laukiant už Seimo nario L. Balsio darbo kabineto durų, B. Matelis bandė tai išsiaiškinti su Seimo nario padėjėja, bet suteikti išsamesnių žinių žiniasklaidai jis negalėjo.

„Tame pareiškime nėra parašyta nuo ko jis gydosi, tame pareiškime nėra parašyta, ar jis turi nedarbingumo lapelį. Tai man ta situacija yra dviprasmiška, aš ja esu nepatenkintas ir dėsiu visas pastangas, kad iki galo išsiaiškinčiau“, - žurnalistams sakė B. Matelis. 

L. Balsio šeimos pareiškime dėkojama medikams ir visiems tiems, kurie iš tikrųjų, o ne tik televizoriaus ekrane, siūlo savo realią pagalbą ir paramą. 

Praėjusią savaitę žurnalistų atliktas patikrinimas alkotesteriu parodė parlamentaro L. Balsio galimą girtumą - jis pripūtė 1,82 promilės.

Iš ryto plenariniame posėdyje dalyvavęs L. Balsys po tokios žurnalistų „diagnozės“ galimai neblaivus išvyko iš Seimo rūmų, primena ELTA. 

Lapkričio 9 d. pats L. Balsys iš ryto kalbėdamas su žurnalistais neigė girtumą. 

„Nebuvau aš niekaip išgėręs, aš tiesiog geriu tam tikrus vaistus, nes turiu stuburo išvaržą, pasitempęs kojos sausgysles, turbūt truputėlį persisportavau, nes kasdien po 3 kilometrus nubėgu. Tie vaistai yra raminantys ir skausmą mažinantys, galbūt jie sukelia tam tikrą mieguistumą“, - žurnalistams tuomet sakė L. Balsys. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder