Aušra Maldeikienė: nepatekusi į Seimą atsisakyčiau ir mandato savivaldybėje

Aušra Maldeikienė: nepatekusi į Seimą atsisakyčiau ir mandato savivaldybėje

Ekonomistė Aušra Maldeikienė į Seimą bandys patekti Vilniaus Žirmūnų rinkimų apygardoje. Kandidatė nesėkmės atveju neatmeta galimybės atsisakyti Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nario mandato.

A Maldeikienė rinkimuose dalyvaus su „Lietuvos sąrašo" politinės partijos sąrašu, tačiau ne kaip partijos narė.

„Aš nesu partijos narė. Ar aš tapsiu partijos nare, priklausys nuo labai daug dalykų - aš pirmiausiai pasižiūrėsiu kiek mano asmeninis matymas sutampa, tačiau mano metų darbas su „Lietuvos sąrašo" frakcija Vilniaus (miesto savivaldybės - ELTA) taryboje (...) mano supratimu yra tobulas", - Eltai teigė A. Maldeikienė.

Seimo nario pareigos nėra suderinamos su savivaldybės tarybos mandatu, tačiau A. Maldeikienė teigimu, stipriai pralaimėjusi Žirmūnuose, ji vis tiek atsisakytų pareigų sostinės savivaldybėje.

„Aš galvoju, kad jeigu aš labai gerokai pralaimėsiu, aš tiesiog atsisakysiu savivaldybės mandato dėl to, kad pralaimėjau", - teigė A. Maldeikienė.

„Lietuvos sąrašo" pirmininko Dariaus Kuolio teigimu, partijos suvažiavimas jau yra patvirtinęs kandidatus Kupiškyje, Prienuose, Klaipėdoje, Kaune, Kaišiadoryse ir Elektrėnuose, o galutinis sąrašas bus suformuotas „per šį mėnesį". 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder