Valstybės vadovų sveikinimas šv. Velykų proga

Valstybės vadovų sveikinimas šv. Velykų proga

Dalia Grybauskaitė
Mūsų akyse iš naujo skleidžiasi Velykų stebuklas, sako prezidentė Dalia Grybauskaitė, sveikindama Lietuvos žmones Šv. Velykų proga.

„Kaip laimėjimas prieš tamsą, kaip išsivadavimo ir atgimimo jausmas - toks brangus mūsų tautai ir valstybei. Todėl didžiausia šios dienos dovana - padrąsinimas, skirtas kiekvienam.

Atraskime jame tikėjimą ir viltį, meilę greta esantiems žmonėms ir Lietuvai. Tai, kas visada suteikia jėgų ir tikro džiaugsmo“, - sako prezidentė D. Grybauskaitė.

Valstybės vadovė visiems linki daug energijos, šviesos ir šilumos - kad širdyse skambėtų ir šio ryto varpai, ir pavasario paukščiai.

„Visiems - gražios Velykų šventės!“, - taria prezidentė.

Saulius Skvernelis

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis, sveikindamas Lietuvos žmones sulaukus šventų Velykų, sako, kad Velykos - tai atgimimo ir atsinaujinimo šventė.

„Pasaulį ką tik sukrėtė itin skaudi žinia iš Prancūzijos, tačiau gaisras Paryžiaus Dievo Motinos katedroje parodė, kokie vieningi galime būti. Net ir didžiausi sunkumai gali būti įveikti dirbant kartu, tikint ir siekiant bendro tikslo.

Paremkime ir padrąsinkime vieni kitus, palinkėkime dvasios stiprybės, pajuskime dvasinį artumą, pasisemkime įkvėpimo. Pabūkime su savo artimaisiais ir draugais. Juk tai - akimirkos, kurias branginame labiausiai“, - sakoma premjero sveikinime.

Vyriausybės vadovas linki, kad velykiniai margučiai būtų tvirti ir spalvingi, kad velykinės verbos išvaikytų negandas.

Viktoras Pranckietis

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sveikina Lietuvos žmones visame pasaulyje šventų Velykų proga. 

„Įkvėpkime vis šiltėjančio pavasario oro ir pasisemkime bundančios gamtos energijos. Tai naujų galimybių laikas, skirkime jį iššūkiams įveikti ir tikslams įgyvendinti. 

Būkime drauge su savo bičiuliais ir artimaisiais, palaikykime vienas kitą. Tegul ir šis pavasaris įkvepia viltį ir paskatina Jūsų norus išsipildyti.

Priimkime Popiežiaus Pranciškaus palinkėjimą, perduotą mums prie tremtinių kryžiaus Vilniuje - siekime tapti ryškiu vilties švyturiu ir skirtingumų harmonijos pavyzdžiu.

Sveikinu Jus su šventomis Velykomis!“, - sveikinime sako parlamento vadovas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder