Orai: šilumos dar teks palaukti

Orai: šilumos dar teks palaukti

Artimiausiomis dienomis prireiks šiltesnių rūbų, saulės spindulių bus mažai, vyraus vėsoki orai. Protarpiais ne tik palis, bet gali ir šlapių snaigių pasirodyti.

Šiandien diena bus apniukusi, vietomis galimi trumpi krituliai, gausesni jie bus šiaurės vakariniuose, kai kur šiauriniuose šalies rajonuose. Numatomas ne tik lietus, bet ir šlapdriba. Pūs žvarbus šiaurės vakarų krypties vėjas.

Vilniuje ir Kaune oras sušils iki 6 laipsnių. Panevėžyje vyraus 5, Šiauliuose ir pajūryje 4 laipsnių šiluma.

Trečiadienio naktį pietrytiniuose šalies rajonuose temperatūra kris iki –4 laipsnių. Šalies vakaruose išsilaikys 3 laipsnių šiluma. Nedideli krituliai galimi vos kai kur.

Dieną dangus dažniau varvės vėl šiaurinėje šalies dalyje. Išsilaikys vidutinio stiprumo šiaurės vakarų krypties vėjas. Vilniuje, Šiauliuose ir pajūryje bus apie 5, Panevėžyje ir Kaune apie 6 laipsnius šilumos.

Savaitei persiritus į antrą pusę kritulių bus vis mažiau, jų pasitaikys tik kai kur ir negausių. Ketvirtadienį ir penktadienį orai keisis mažai: naktimis spustels šaltukas, dienomis temperatūra bus panaši į trečiadienio.

Štai savaitgalį jau dažniau šyptels saulė, bus šiek tiek šilčiau. Naktimis silpnai neigiamos temperatūros neišvengsime, tačiau dienomis oras sušils labiau – termometrai fiksuos 6–10 laipsnių šilumos. Visgi, gražiomis dienomis mėgautis kiek trukdys gūsingas rytų, šiaurės rytų krypties vėjas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder