Laiminti Lietuva su Vygaudu Ušacku

Laiminti Lietuva su Vygaudu Ušacku

Ambasadorius Vygaudas Ušackas praėjusio penktadienio vakarą pakvietė klaipėdiečius diskusijai, apie tai, kokią mes visi įsivaizduojame Ateities ir Laiminčią Lietuvą.

Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakulteto salėje susirinko keli šimtai šalies ateičiai ir likimui neabejingų klaipėdiečių.

Svečias lakoniškai išdėstė savo, kaip kandidato į Lietuvos Respublikos prezidentus veiksmų programą ir ateities viziją:

"Ateities, kurioje svarbiausi būtų - Jūsų interesai. Ateities, kur saugiai, oriai ir klestinčiai vėl galėtų gyventi 3 milijonai žmonių. Apie mūsų šalį, kuri būtų bendruomeniška, susitelkusi, kurioje draudimo, baudimo politiką ir žeminimo kultūrą keistų savitarpio pagalba, pagarba ir geranoriškumas.

Aš tikiu, kad visa tai kyla iš kiekvieno žmogaus. Tai tarsi mūsų genuose užkoduotas lietuvybės kodas, kurį vadinu Laiminčia Lietuva", - savo viziją gausiai susirinkusiems susitikimo dalyviams pristatė Ambasadorius Vygaudas Ušackas.

Vėliau klaipėdiečiai turėjo galimybę kartu pasižiūrėti dokumentinį filmą, kuriame trumpai pristatytas ambasadoriaus Vygaudo Ušacko gyvenimo kelias, nuo paauglio iki patyrusio diplomato. Filme įamžinti ryškiausi gyvenimo etapai, didžiausi V. Ušacko nuveikti darbai ir susitikimai su žymiausiais pasaulio politikais.

Po to V. Ušackas atsakė į klaipėdiečių klausimus ir paragino visus remti jo kandidatūrą artėjančiuose šalies vadovo rinkimuose.

Vygaudas Ušackas Klaipėdoje

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder